Hjerterne Fri

Hjerterne Fri

HJERTERNE FRI ( 2015 )

01. Forårssang
02. Du Kan Lette Anker
03. Det Er Os To
04. Når Du Går Hjem
05. Fik Du Min Hilsen
06. Monotoni
07. Vi Har Hjerterne Fri
08. Barndommens Vinger
09. Slingrer På Håbets Vej
10. Chance
11. Disse Hænder
12. Magi Og Mirakler

Forord af Niels Kirkegaard

En dag i december 2010 hørte jeg i radioen en helt ny sang med en sanger, jeg aldrig havde hørt før. Ikke alene teksten, men også den måde han sang på, mindede mig om tiden, da man, efter 60’ernes pigtrådsmusik, igen begyndte at synge på dansk. Jeg fandt ud af, at sangeren hed Roar Amundsen, og tænkte, at ham ville man helt sikkert komme til at høre mere til.

Tilfældigheder eller skæbnen gjorde, at jeg 14 dage senere mødte Roar ved et arrangement i Århus. Han kendte ikke mig, men jeg vidste, hvem han var, og jeg var så begejstret for det, jeg havde hørt, at jeg måtte sige det til ham. Vi faldt i snak, det ene ord tog det andet, og snart derefter var vi i gang med at skrive nye sange sammen.
Her 4 år efter er På Slaget 12 så klar med et helt nyt album. Det første i 18 år med nyskrevne sange.

Niels Kirkegaard
Aarhus, marts 2015